Beauty Lifestyle

Remington: AIR 3D & Keratin Protect Straight Brush

22.05.2018

Hoi allemaal,

Voor het eerst eens een blogpost in het Nederlands… 😉
De voorbije weken testte ik voor jullie 2 toestellen van Remington uit: de Air 3D haardroger en de Keratin Protect Straight Brush.
Remington staat bekend als een toonaangevend merk in elektronische persoonlijke verzorgingsproducten. Ze streven ernaar om producten af te leveren die ook écht werken, en ook elke keer superieure resultaten opleveren.
Ik was dan ook zeer benieuwd.

Laat ik beginnen met de Air 3D.

Wat beloven ze? Dat de Air 3D nog krachtiger nog sneller en nog lichter is. Deze speciaal ontworpen föhn heeft een 3-delige luchtstroom die in de föhn samenkomt tot 1 krachtige luchtstroming, waardoor een hoog wattage niet langer nodig is. En zonder je zorgen te hoeven maken over beschadiging door hitte.

Wat vond ik ervan?
Eerst en vooral was ik aangenaam verrast door het mooie design van de haardroger! Het oog wil ook wat he! Altijd fijner om een mooi exemplaar op de badkamerkast te hebben liggen. De Air3D ligt heel licht en makkelijk in de hand! Hij is echt héél licht, omdat ze het zwaartepunt verplaatst hebben van de kop naar het handvat! Ikzelf gebruik geen opzetstukken, waardoor hij echt klein en compact is. Er zijn wel degelijk 3 opzetstukken bij: 2 voor gericht te brushen en 1 voor volume of krullen.
Hij geeft een krachtige, grote luchtstroom, maar blaast ook niet te fel. de eerste keren moest ik even wennen aan een nieuwe haardroger, maar dat is normaal volgens mij. Mijn haar is wel degelijk sneller droog! Het verschil is opmerkelijk!! Bij mij was het zelfs zo dat ik op tijd moest beginnen met het ‘glad brushen’ omdat mijn haar zo snel droogde. Waardoor ik eigenlijk wat te laat was, en er al wat meer slag in mijn haar zat. Maar nu weet ik exact hoe ik hem moet gebruiken. Ik ben er echt zeer tevreden over! Mijn haar is steeds mooi glad en niet pluizend! En zo heb ik het graag.
Hij zou ook meer natuurlijke glans aan je haar moeten geven, maar dat heb ik eigenlijk niet ondervonden… ik zag toch geen verschil met anders.
Maar dus voor mij méér dan geslaagd; deze AIR3D van Remington!!

En dan nu de Keratin Protect Straight Brush

Deze Keratin Protect Straight Brush is een verwarmde 2-in-1 styling borstel waarmee je je haar in enkele minuten op een gezonde manier stylet voor een natuurlijke uitstraling.
Dit beloven ze: De Keratin Protect Straight Brush is borstel en stijltang in één, speciaal ontworpen voor tijdbesparend stylen. Steil en stijlvol: bereik je unieke look in een handomdraai, zonder risico op beschadigingen.

Dit vond ik ervan:
Ik heb erg dik en heel veel haar, dus ik heb eerst mijn haar gedroogd met de Air3D zodat het niet meer nat was, want ik wist al dat het dan bij mij niet meer zou lukken, of veel te lang zou duren. Maar met handdoekdroog haar werkte deze Straight Brush perfect!! Mijn haren worden er zijdezacht en glanzend van. Ze pluizen niet.
De verwarmde keramische haren van de grote borstel, uitgevoerd in chique zachtgrijs en roségoud, zijn verrijkt zijn met keratine en amandelolie. Zo worden je haren met oliën verzorgd voor gezond en glanzend haar.
Met de 3 standen tot 230 ºC stem je de temperatuur precies af op je haartype, en het platte uiteinde is ontworpen om zo dicht mogelijk bij de haaraanzet te komen. Zo kan je ook wat meer volume creëren aan de haarinzet.
Voor mij is deze straight Brush een meerwaarde in mijn badkamer. Vooral omdat ik zoals ik al zei echt dik haar heb. Ik brush mijn haar eigenlijk uit tijdens het drogen. maar de onderste haarpartij blijft soms lang een beetje vochtig en krijgt daarom alsnog een ‘slag’. Met deze brush kan ik dat snel oplossen: ik kan met deze Brush onder mijn haar, echt dicht tegen mijn nek komen, zonder dat het te warm wordt.

Beide toestellen zijn te koop bij oa. MediaMarkt, Krëfel en Vanden Borre.
Richtprijs:

AIR3D: €199, 99
Straight Brush: €59,99

Wat is jullie favoriete haar-styling apparaat??
Laat het me zeker weten!

Veel Liefs
Lena
xxx

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply